Vaření pro zábavu - kuchařka pro nenáročné


Tuňák

14. listopadu 2010 v 15:31 |  Ryby
Tuňák je nesmírně chutná ryba a je i zdravá. Společně s lososem patří k mým nejoblíbenějším.

Ingredience:

hladká mouka, tuňák, koření, pepř, sůl


Postup :

  • rozmražené plátky tuňáka omyjeme vodou
  • okořeníme z obou stran (sůl, koření na ryby, pepř)
  • koření přitlačíme rukou z obou stran


  • obalíme v mouce
  • dáme na pánev s rozpáleným olejem
  • opečeme na mírném ohni z obou stran

Můžeme podávat s tatarkou. Jako příloha jsou vhodné krokety, hranolky nebo i brambory.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Věra Hrubá Věra Hrubá | E-mail | 8. ledna 2011 v 14:30 | Reagovat

Výborné a ispirující nápady na dietní jídlo.Potřebuji odkyselit organismus

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama