Vaření pro zábavu - kuchařka pro nenáročné


U ryb se kvalita vyplácí

10. ledna 2011 v 11:08 |  Ryby
V poslední době jsem si velice oblíbil tuňáka. Je to výborná ryba a ještě k tomu velmi zdravá! Pokusem a omylem jsem nakonec dospěl k závěru, že u ryb se opravdu vyplatí volit kvalitu. Pokud kupujeme mraženou rybu, tak často už i trochu levnější značka je chuťově odlišitelná od značky lepší.

Tuto sobotu jsem koupil tuňáka na ledu a opět jsem nelitoval.

Když jsem zmínil kvalitu ryb, trochu jsem zavzpomínal na loňskou dovolenou v Řecku ve Stavrosu. Průvodce nám říkal, že do místní vyhlášené restaurace často jezdí labužníci až z Thessaloniki, protože tam výborně připravují ryby a mají je čerstvé přímo z moře. Kvalita se prostě vyplatí.

Přikládám několik obrázků z přípravy sobotního tuňáka.









 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama