Vaření pro zábavu - kuchařka pro nenáročné


Fazole

21. února 2011 v 18:12 |  Bezmasá jídla
Ingredience:
2 plechovky červených fazolí ve slaném nálevu, česnek, kečup či rajský protlak, sůl, pepř, oregáno, cibule, olej


Postup:
  • Na rozehřátý olej dáme zesklovatět cibuli
  • Přidáme fazole z konzervy (buď se slaným nálevem nebo lze i přecedit)
  • Přidáme kečup či rajský protlak dle chuti
  • Osolíme, opepříme
  • Přidáme nadrcený česnek, oregáno
  • Vaříme asi 10 minut aby se fazole zahřály
  • Podáváme například s chlebem
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama